Monday, September 28, 2009

akU..kaWan..hiLaNg..

da lama sgt aku lost contact ngan dak2 skola lama aku dl..masa aku form 1 smpai form 3 aku skola yg sama then bl form 4 aku tkr skola teknik..so..kwn2 lama sume hlg..sume da lost contact..zaman2 aku dl..mana ada pkai enset2 ni sume..

sedey glerr kdg2 tgk sume org dgn mmbr2 dari skola..tp aku da lost contact ngan kwn2 aku..masa skola dl rmai gak la puak aku..he..he..dl aku pengawas..so aku rmai la knl dak2 yg seangkatan ngan aku..n da rpt sgt smpai jd mmbr..

seha
aini
mida
shida
iera
ain
atikah
eunice
effa
fiza
wan inna
aqilah
hafizah
wani
ashrin

Rmai lg sbnrnya..aku xtau la pe khabar diorg sume..dl kitorg mmg baik glerr..g mana2 sume satu geng..rmai lak tu..teringt zmn2 kita sume mls wat keje skola..he..he..smpai kena berdiri ats kerusi..he..he..sume dgn kamu..

bl masa da berlalu..so sume tu da hlg..msg2 ada own life sndiri..msg2 ada kwn sndri..sume tu tggl kenangan bg seorg aku..

Tuesday, September 8, 2009

aku..aSSigNmEnt..deA..

adoyaii....pe kes tenga2hari org tdo aku wat asignmt..pagi td tdokn kul 6..smpai kul 10 terjaga ada class kul 10.30..mmbr aku kejutkn..kalo xmau terlajak tdo..glerr pnt otak oowwhhhh xtdo satu mlm..pastu class abs kul 11.30 arini..blk trus tdo..smpai kul 3.30..ketua aku datng..fendi..minta mklumat psl bateri..da la aku br bgn tdo time tu..he..he..glerr ar..byk sgt keje ni..



selain aku nk ctr psl asgmnt aku yg melambak2 tu aku nk ctr gak psl ketua kumpulan aku tu..nama dia fendi..kalo nk tgk picture tgk entry aku yg lps..dia ni bg aku harapan la dlm group aku ni..



dia ni gak seorg ketua yg berdedikasi la bg aku..kalo hal projek msti dia amik tau..tp kdg2 cian tgk dia ni..prnh satu ari tu dia fed up pas tu dia ckp 'aku da xnk amik tau psl pape lg'..ye..aku tau masalah tu..n setiap group of coz ada masalah diorg tersendiri..aku pn hmpr2 pts asa..tp bila aku ingtkan dia msti aku jd kuat blk..



dlm2 huha2 dia ada serius dia sbnrnya..n yg plg pntg dia ni cool glerr..ko nk wat keje ko wat..ko xnk wat xyah wat..he..he..gilerkan dia ni..tp aku ske ooowwwhhhh dpt ketua cam dia ni..he..he..



dlm group aku ada 5 org n aku sprg perempuan..mmg itu syaratnya..dak prmpuan xley ada 2 atau lbh dlm satu group..ye la..tgk la prmpuan dlm jabatan mekanikal sikit sgt..xyah ygk jauh2 la..tgk dak class aku pn ckp la..dlm class aku ada 46 org n ada 7 org je peprempuan..so bole kira sendiri la..he..he..



ok la..nk start wat asgmnt..sok sume bnda nk kena submit..tensen glerr.....

aku..dEm6..pIc

ok..kat cni aku nk ctr satu ctr psl class aku..ari tu dak2 sem 6 ada sesi bergambar..ala..mcm sesi bergambar time skola dulu..aku ingt skola je ada..rupa2nya poli pn ada..so ari tu sume dak2 class aku menyemat abis la..yg gurl plak of coz la melawa..tp aku base2 je..he..he..



he..he,,picture kt ats ni aten aku ngan ain..aten penolg ketua class aku..daknyer kck je..comel..cntk..dia ni mmg simple je orgnyr n kdg2 pale dia msk air gak..he..he..yg pkai baju kuning ni housemate aku merangkp classmate aku..nama dia ain..dia ni da serupa akak bg aku yg smmgnyer xde kakak ni..he..he..orgnyr pn sama gak..kdg2 msk air..bkn kdg2..tp slalu la gak..he..he..

yg ni pla ira dak meru..xsgka aku kt perak ni pn ada tmpt nama meru..ingt kt klang je..dia ni otak superb glerr..cpt glerr pick up ape saje yg lecturer ajar n sgt2 pandai..kalo kuiz aku mmg duk sblh dia la..he..he..


yg ni plak halim..merangkap ketua class aku..danknyer sgt2 baik n suci..he..he..dia ni sempoi glerr as a ketua class sgt2 baik n slalu memhami ank2 buah seramai 46 org kt dlam class aku ni..dia ni dak banting..sama tmpt ngan ain..hensem oowwhhhh dia ni..tggi laks tu..he..he..mampus kalo soulamte aku baca ni..he..he..


ok..xdilupakan gak picture soulmate aku ngan kwn2 yg lain..dari kiri..hafiz..suara dia ni sdp glerr oowwwhhhh kalo karok..mmg sdp ar..lg2 kalo dia tarik..ppeerrrrgghhhh mmg terbaik ala ku ckp..sblh dia tu aizat atau nama gelaran dia mayon..dia ni. lg la..mmg slumber abs..hdp dia hanya utk ari ni n sok ctr lain..he..he..sblh dia tu lak soulmate aku..xnk citer lbh2..he..he..yg pntg aku sgt sayang kt dia..*sila muntah hijo*he..he..last skali fendi..dia ni lak ketua kumpln utk final projk group aku..dia ni mmg terbaik glerr..ketua yg plg bgs bg aku..he..dia ni klakr glerr ooowwhhhh..kalo ko lepak ngan dia mmg korg xkn ley benti ketawa cam owg glerr..he..he..

sbnrnya byk lg gmbr..tp aku xtransfer kt lappy lg..so ni je yg ada..he..he..

aku..ipOh..

wweeiiiiii...da blk ipoh blk..bosan oowwhhh...aku grk dari kl td kul 9.30..g rawang jap coz ada hal..dari rawang kul 1 n smpai ipoh kul 3.45 pagi..bosn..on laptop..o9..smbl sahur..jap g azan..solat n trus tdo..mata rasa nk rabak da ni..


........................homesick..............

Monday, September 7, 2009

aku...........

nape kalo study msti ada ASSIGNMENT?????????????????????????

Friday, September 4, 2009

aku..pC faIr..4gig..

Da lama da citer ni..tp nk ctr gak..sblm puasa ari tu ada pc fair kt stadium indera mulia ipoh..aku g sana nk cari pendrive..tp mcm hape ntah..sume pebdrive gig dia bsr btl..aku xnk la bsr2 sgt..ingt nk cari 2 gig..tp da xde..yg plg kecik pn 4..gilo hape 4..


ssh tul nk cari..n dgr ctr 1 ngan 2 da xde..aku pn pelik..so..terpaksa la beli gak memandangkan pendrive aku xhado..so beli je la..sib baik murah je..lps da g pc fair tu..kitorg g lyn mkn kt kfc lak..xsmpt nk amik gambar gak coz da lapar sgt..he..he..

lps da mkn kfc..aku ngan soulmate aku g jj lak..nk nengok wyg..ctr hape ntah aku tgk ari tu..lupa la..aku ni cpt sgt mengalami masalah hlg ingatan..he..he..da abs tgk movie msk popular bookstore..tgk2 ada jual buku twilight..aku pn try la beli..org2 ckp ctr dia best..smpai skang xhbs2 lg aku baca buku tu..he..he..ye la bz ngan asgmnt yg berlambak2 yg xhengat tu..

aKu..deM..McD

Lama glerr rasanya xpost pape kt cni..bkn pe...kalo blk ipoh..agk ssh la nk o9 slalu..tp now xssh lg coz kt rmh sewa aku da ada wireless streamyx..he..he..nk ctr..he..he..smlm aku ngan dak2 clas aku wat la jamuan berbuka puasa yang ditanggung sendirian berhad oleh kami sendiri kt McD super kinta..ipoh la..he..he..



ingt rmai la yg join..dari 49 org dak class aku xsmpai 20 yg smpai..he..he..xksh la..jnji dak2 prmpuan class aku sume ad..cuma sorg je la yg xdtg..best..gambar makanan xsmpt nk tgkp la..lapar sgt..he..he..aku order doublechessburger..fevret tu..he..he..


aku grk dr rmh sewa ngan soulmate aku..smpai sana sume org da ada...he..he..lepas je mkn mcd..dak2 ni sume nk karok..tp aku xjoin la..co lpr lg..so aku ajak soulmate aku mkn char kuew teow kt dataran..datarn ipoh yg sebenarnya..kt cni mmg byk glerr kdai mkn..open air lg..he..he..gambar xsmpt nk amik gak coz da lapar glerr..


mmg da lama ngidam nk mkn..last2 dpt gak..glerr perut bsr aku ni..he..he..lps da mkn char kuew teow lapar lg..pas2 beli maggi cup sblm blk rmh..da smpai rmh..xsmpt nk tkr baju hape trus ngap maggi lak..he..he..pas2 pagi ni tercirit coz byk sgt mkn cili jeruk ngan char kuew teow..soulmate aku tgk je awekzz dia yg perut bsr ni mkn..he..he..