Saturday, November 28, 2009

aku..kaU..kaMu..

ari ni nape ntah..aku rasa mcm nk mrh..byk bnda yg xspttnya aku mrh tp aku rasa mrh..bkn marah la..tp more kpd geram..geram xkalo tgk org merokok????serius aku xske tgk org merokok..mcm xsyg diri..



Alllah da kurniakan kita tubuh bdn yg sht tp ko sng2 je roaskkan diri ko..satu lg..mcm xsyg dr sndiri..korg bygkan k..even diri sndiri pn xterjaga n xley syg..cm nr nk syg org sekiling kita..xfhm aku..yg plg pntg..

rokok tu bkn pntg n mmbzr je kalo beli..ibarat mcm kita bakar duit..hhhhhhaaaiiiiiiii..........xfaham aku..bkn mati pn kalo xhsp rokok..

ari ni gak aku nk bercerita psl org@manusia..prnh xdlm life korg jmpa org yg perangai sama..sebijik dari semua segi???msti xprnhkan..manusia ni lain org..lain ragamnya..mcm aku..sjk dari dl..aku ada byk kwn..

tp kwn2 aku ni byk gak yg bodo..bodo sbb ape..bodo sbb ikt ckp jantan..haaaiiiiii...mmg pantang aku la kalo prmpuan ikt ckp jantan..jantan tu sape je..bkn jadi laki ko lg..WTF!!!!!!!!!!!!!!!!bnci glerr prmpuan cam ni..sdgkn ngan ak ayh ko pn ko tipu ngan jantan ni ko ley plak jadi jujur..g mana sume nk report dl.......



plg xley blah bl kwn kita yg dia knl kita dl dari BF jahanam dia tu ley plak mnta izin bl kita kwn2 nk hang out sama2..dan yg plg aku menyirap bl bf ko xbg ko kuar n ko ley plak kata..sory la..bf aku xbg aku ikt korg...

hhheeelllllloooooo....ko nk kuar ngan prmpuan je..ko ngan bf ko mmg sama je bodo..aku ada mmbr gak yg sume kedit phone dia msti dia g tau bf dia brapa yg tggl..even satu sen da hlg pn ley jd gado bsr..sbb ape..sbb bf ko suspect ko msj ngan jantan lain..aku f*** btl prmpn n jantan cam ni..

ada lak yg.."ko da tau bf ko main ngan prmpuan lain"..tp ko still ngan dia lg even da berkali2 ko terluka..ko sdr x ape yg ko wat tu..cuba ko fkr..sblm kawin dia da wat cam ni..kalo da lps kawen..lg la..org kata..mmg da jadi tabiat la..ape yg ko tau...nangis je..jd perempuan kena kuat..

xfhm aku..perlu ke kita jd cam tu..prnh xcouple korg ckp kt korg cam ni.."kita masing2 ada life sndiri"..itu alasan llki kalo kita mesej dia xreply..kita call dia mcm cpt je nl letak phone..bl tanya knp..diorg ckp nk spent masa ngan kwn2..itu alasan no 2..

utk alasan yg pertama..ape guna couple kalo ko ckp kita ada life sndiri..bg aku couple tu kita akn share life masing2..bg aku xde istilah cam tu dlm couple n xspttnya ada..coz sume bnda yg kita lalu kita akn share ngan couple kita..

bg aku sgt2 xreleven kalo ckp cam tu..alasan no 2 lak..kalo perasan llki most of their time dgn kwn2 llki diorg...da jadi rutin kalo kita g mamak nmpk byk llki yg lepak..xlain kejenyer melepak la tu..itu pn jd alasan gak..siang ko ngan kwn2 ko..mlm pn sama..so bilanyer masa ngan couple korg...haaaiiiiii.....

aku rasa ni post aku yg plg pnjg..lega sgt bl dpt luahkan kt cni..sometimes ada bnda kita lbh selasa smpn utk diri kita sndiri dari bercerita ngan org lain..he..he..tp mcm xkena je entri aku ni..mula2 psl rokok..pas tu ley lak ctr psl couple..he..he..

aku..diNNer..dEm

lps medspec ari esknya lak..ada mkn mlm class..sonok sgt..ok la..mkn pun puas hati..kalo xslp nasi tomato n diorg wat bbq..best..tp kuah bbq xbrapa sedap..tawar hbs..tp ok la..dari xdekan..

start kul 10mlm..klakar ok..kul 10 baru start..first2 skali halim bg ucapan..halim tu wakil class kitorg n lps tu lan lak baca doa...lan ni mmg klakar hbs ok..dia ske wat klakar..yg plg pntg dia ske enterfarme lebey..he...he..


tp yg plg aku ske ngan li ni smgt dia..dan majlis ni dipengerusikan oleh ketua kumpln aku...fendi..he..baru la aku nmpk ko senyum skit lepas projk ni..he...he.kalo xmmg mcm harimau ok muka ko..aku nk tegur pn takut..he...he...



lps manakn rmai glerr yg yg wat persembahan..xsgka rmai gak yg mempunyai bkat terpendam..tp ada sesetgh persmbhn yg agak merepek..tp xksh..asalkan korg hepy..wat je la pape pn..he..he...

mlm tu aku blk awal tp ape2 pn best la..sonok..enjoy..hepy..trma ksh kt aten ngan halim coz krja kras utk wat event mlm tu...faten lak penolong ketua class..daknyer kck je..comel sgt..muka dia ada ala2 acha..mmg cute la..best la aten lagu kimia tu.... :)



aku..mEdsPeC..leGa

lama glerr xpost pape kt cni..bkn pe bz sgt ngan final projk..asgmnt lagi..dgn mcm2 masalah..tapi alhamdulillah..sejak final projk da present..mg lega sgt hati ni..mcm da grad la org kata..mmg tensen sgt akhr2 ni..tp sumenyer ok...terkawal..

ari ni aku nk ctr psl medspec..medspec tu mksd dia mechanical enineering department student project exhibition..mcm tu la kalo xslp aku..medspec ni mcm pameran utk dak2 final sem yg wat projk..


sehari ni kitorg akn duk kt both masing2 n bg penerangan kt org psl projk yg kita da wat tu..group aku wat kipas automatik..kiranya kips ni ley switch dianyer speed automatik bl sensor detect temperature wktu tu..projk group aku ni base2 je..



dak2 class aku yg lain ada yg wat robot la..hape la..tp yg plg aku kagum ddak class aku ada wat mobile robot..robot tu ley mop n sapu smpah..mmg terbaik la..aku ske glerr ngan projk tu..

dlm satu group ada 5 org..dlm group aku ada 4 lelaki ngan sorg permpn..aku la prmpuan tu..serius aku ckp..ssh ok kerja ngan llki..masing2 ada kepala sndiri..itu baru skit..yg xley blah ada yg keras kepala..xfhm ok llki mcm tu..tensen sgt..



ari tu mmg rmai glerr yg dtg..pnt sgt..ari isnn kitorg present dpn panel n ari slsa kitorg da ada pameran..mlm isnn tu kitorg blk kul 12.30 malam sbb nk hias tapak...pnt sgt..

tp ape2 pn aku puas hati..sumenyer brjln lancar..gambar byk sgt..tp baru ni je yg aku dpt..ada masa nnti aku upload lg...

Wednesday, November 11, 2009

aKu..

Lately ni rs mcm pnt sgt la..pnt memikirkan byk byk bnda..yg plg penting aku rsaukan final projek group aku..projk da siap sume..tp xtau la..ada certain2 part yg xsettle lg..smpai satu thp aku rs xmampu sgt nk hadap bnda ni lg..cam ner aku nk layan 4 kepala dlm satu masa...aku pening sgt la..rs nk nangs pn ada..xsbr nk abs projk..xmau fkr lg bnda ni sume..

Sunday, November 8, 2009

aKu..feVer..

Badan not feeling well 2,3 ari ni..demam..pnt oowwhh demam..seksa rasa..ari jumaat mlm aku overnight smpai suboh..

lps suboh baru tdo..terbgn dlm kul 9 tiba2 perut meragam..n time tu gak rs bdn lain mcm..perut lak mulas2..tdo blk..dlm kul 12 bgn..

coz bdn mmg btl2 rasa da demam..hhuuiii seksa btl rasa...housemate aku masakkan bubur..trma ksh sgt2 kt dia..lps da mkn bubur..tdo blk..

ptg tu bgn n mndi sume..pas tu baring blk..xlarat sgt la..dgn cirit biritnyer..mmg lemah btl bdn..tekak plak rasa loya je..tdo smpai kul 9mlm..

bgn mkn bubur n telan panadol lg..soulmate aku blk mggu ni..so sunyi je rs..rindu lak tu..lps da mkn ubt sume..tdo smpai pagi td..n bdn pn da rs kuat skit da..

tp bl wat keje skit cpt je rs mengah..pnt demam ni..skang ni da ok la..ipoh hjn la skang..cuaca sjuk je n faktor2 penyumbg pd aku demam bl cuaca sjuk..

hope sok aku makin sht dari hari ni..

doakn aku ye..

kaMu..

Sorry cOz HurTiNg U deAr..

Wednesday, November 4, 2009

aku..

minta maaf to kamu..


Tuesday, November 3, 2009

aKu..kAmu..

da 5 hari..even 3 hari kalo kita xbertegur da pts ikatan silaturrahim..
aku xwat cam tu..tp ko yg ptskn bnda tu scra xsengaja..
n jgn hrp it will be better soon..
coz jln ni yg ko plh..