Wednesday, December 10, 2008

sUnWaY LaGo0n

Ari ahad ari tu aku n soulmate aku g mandi kt lagoon..beriya2 dia ajak aku g..aku pn g laa..mmg dugaan btl..kitorg da smapi kul 10 lg tp mmbr soulmate aku ni xsmpai2 gak..kitorg msk dlm kul 12..itu blm citer psl nk beli tiket..mmg lama la beratur..dkt kul 1 br msk..base la weekend..rmai gler yg dtg..



Masuk je dalm soulmate aku ni trus bwk aku naik benda alah yg pusing2 tu..pe ntah nama dia..mmg pusing abis la..kepala kt bwh..kaki kt ats kot..abis je main..mmg btl2 rs nk muntah..pening pale jgn di ckp la..muka da mcm mayat hdp..pucat je..he..he..

Lps tu kitorg sume tkr baju..nk msk water park plak..yg td tu namanya amusument park..dkt amusument park ni ada byk outdoor game..mcm kt genting tu..da msk waterpark ni mmg pnh la org..org2 kata slalu yg srnk mandi ni bdk2..tp lain plak bg kitorg..mmg berenag sakan dlm kolam tu..

Lps tu msk scream park plak..park ni mmg mcm sengal glerr..dia mcm ala2 rmh antu la konon..bkn takut sgt pn msk sini..rs menyampah je..mana xnyer..skit2 anto menjrt mana org kt dlm park tu xterkejut..org yg xde sakit jantung kalo msk dalam tu pn bole mati..

Tp kt dlam ni xdpt tgkp picture byk2 sgt la sbb slalu je bsh..pastu game dia pn byk xtream..tak tercampak camera aku ni kalo bwk slalu..

Bg aku ni la kenangan aku berdua ngan soulamate aku sblm kitorg sama2 blk ipoh nnti..kalo kt ipoh da xmerasa la sume ni..he..he..

kt bwh ni picture mmbr soulmate aku ngan teman tapi mesra dia..he..he..pelik aku tgk..kata xde ape2..tp gaya mcm couple..wan ko couple je la ngan ita tu..cun pn cun..bakal nurse plak tu..kalo ko sakit dia bole tlg ubatkan.. : )


Hrga tiket bg aku berpatutan laa..srnk kt dlm tu..mcm2 ada..satu ari pn xbis..bg couple mcm aku ni rs seronok la skali-skala mcm tu..kuar n then hepy sama2..br ada quality time..
best Sgt ari tu..kalo bole lain kali kita g lg ek bOy... : )

10 comments:

Liquid said...

ni yg jeles neh... eheh.
waa nadia nmpk kurus sket... sket je la ek... hahaha =P

nadia said...

He..he..aku mmg kurus sjk dr azali lg..ko je yg xperasan..sonok weii g cni..lg sonok kalo ko g ngan awekz ko..mcm ko main ice skating tu..tp yg ni lg beshh..he.he.ari ni aku last LI..rs brt je ati ni..dl ko mcm ni gak??

Liquid said...

hui2. kurus la sgt kan... hahaha.
aku dlu lg sedey, ye la mmbr ramai mase LI tu. awek2 n skandal skali. agagagaga.
xpe ar pasneh xyah ko bgn awal2 lg nk ge kje tu kan, n dpt la kite ge lowyat menunaikan wasiat ko nk beli ipod haritu... ekekekeek.

nadia said...

weii..aku da kering glerr ni..xtau la dpt ke x nk tunaikan hjt tu..he..he..tiap bln asik shopping je keje aku ni..

fq88 said...

bes nye tngk org len g jaln2...bl la nk dpt g sne ni..plan da bnyk..tp x pnah nye nk mnjdi..

nadia said...

one day u also can be there... : )

~ h a n i m h u s i n ~ said...

so sweettt!!

Felicia F. Ramzi said...

bestnye dpt spend time dgn cinta..tak pernah plak masuk kat dlm ni..berapa byrn untuk sorang masuk?

nadia said...

kalo sorg 3o lnh..tp dpt main 2 park je..kalo sume park dalam 60lbh xslp..lupa la..tp kalo amik yg dua park ni pn rsnya xckp sehari..byk sgt bnda nk main..he..he..

Nurhayati said...

lama tak gi sunway lagoon.. bestnye