Tuesday, September 8, 2009

aku..aSSigNmEnt..deA..

adoyaii....pe kes tenga2hari org tdo aku wat asignmt..pagi td tdokn kul 6..smpai kul 10 terjaga ada class kul 10.30..mmbr aku kejutkn..kalo xmau terlajak tdo..glerr pnt otak oowwhhhh xtdo satu mlm..pastu class abs kul 11.30 arini..blk trus tdo..smpai kul 3.30..ketua aku datng..fendi..minta mklumat psl bateri..da la aku br bgn tdo time tu..he..he..glerr ar..byk sgt keje ni..



selain aku nk ctr psl asgmnt aku yg melambak2 tu aku nk ctr gak psl ketua kumpulan aku tu..nama dia fendi..kalo nk tgk picture tgk entry aku yg lps..dia ni bg aku harapan la dlm group aku ni..



dia ni gak seorg ketua yg berdedikasi la bg aku..kalo hal projek msti dia amik tau..tp kdg2 cian tgk dia ni..prnh satu ari tu dia fed up pas tu dia ckp 'aku da xnk amik tau psl pape lg'..ye..aku tau masalah tu..n setiap group of coz ada masalah diorg tersendiri..aku pn hmpr2 pts asa..tp bila aku ingtkan dia msti aku jd kuat blk..



dlm2 huha2 dia ada serius dia sbnrnya..n yg plg pntg dia ni cool glerr..ko nk wat keje ko wat..ko xnk wat xyah wat..he..he..gilerkan dia ni..tp aku ske ooowwwhhhh dpt ketua cam dia ni..he..he..



dlm group aku ada 5 org n aku sprg perempuan..mmg itu syaratnya..dak prmpuan xley ada 2 atau lbh dlm satu group..ye la..tgk la prmpuan dlm jabatan mekanikal sikit sgt..xyah ygk jauh2 la..tgk dak class aku pn ckp la..dlm class aku ada 46 org n ada 7 org je peprempuan..so bole kira sendiri la..he..he..



ok la..nk start wat asgmnt..sok sume bnda nk kena submit..tensen glerr.....

1 comment:

wh0se said...

janganla tension2...hidup mesti enjoy..banyak sekali mana pun keje tapi kesihatan still the first k...