Friday, November 2, 2012

Space U8

Seperti biasa bila weekend je mesti pulang ke rumah tercinta. Kalau balik tak sah kalau tak keluar dengan soulmate aku ni.


Long distance relationship macam ni laa.. Aku pula ada lagi berbaki selama 2 tahun pengajian. Lepas 2 tahun baru habis. So memang lama laa akan berkeadaan begini.



Kalau keluar favourite place mesti space U8 dekat shah alam. Sebab dekat sana movie dia best lagi satu pula orang tak ramai dan tak serabut.




Aktiviti makan dah jadi aktiviti wajib kalau keluar dengan soulmate. So memang elok laa dua-dua badan macam bola..he..he..



Soulmate aku ni memang suka makan sayur. Jadi jom laa kita bawak dia pergi makan dekat subway. Lagi satu dekat subway ni roti dia memang sedap sangat. Lembut je. Dan yang paling penting bagus untuk kesihatan :)





1 comment:

Liquid said...

long distance relationship mmg byk dugaan yang x besh kan, sabar jelah nnt bersatu nnt hari2 ley tenung muka dia eheheeh