Wednesday, February 25, 2009

jAlAn-jAlAn cAm oWaNg gLeR

korang sume..lama rasanya xde ctr baru..he..he..bkn ape..bUSY gler ngan asgmn..final projek lg..xtau la nk ckp..aku tgk asgmnt ni sume rasa nak muntah pn ada..jadi pada hari minggu yang lps aku bersama rakan2 rmh sewaku b'jln2 sekitar ipoh ni..gerak naik bus..nk naik taxi mahal nk mamapos..cian glerr uncle ni..da tua pn still keje lg..bus kt cni gedegang btl..kalo corner tu..pe org kata..bole corner baring laa org2 yg kt dalam tu..
mula2 kitorg pergi GM dalam bhsa pnjgnya..greentown mall..tmpt ni bole la kita ckp macam pertama kt key hell tu..byk jual enset..rmai gler org disana..he..he..lps tu kitorg g makan plaK..
lps tu kitorg b'grk plak pergi yik fong..yik fomg ni mcm low yat laa coz byk jual brg2 komptr dan segala jadah aksesori kmptr n laptop..
aku grk dari rmh kul 10 pagi n dlm kul 6.30 baru smpai rmh..smntara mnggu bus tu hujan la plak..tujuan utama kitorg kuar pd ari trsbt adlh untk m'hlgkan kebosanan dan melepaskan tensen..he..he..
da 3 mggu aku xblk rmh..rasa rndu glerr kt famly..kt rmh..ingt nk blk mggu ni..tp mggu dpn ada exam..cpt la 13 hb..NAK BALIK..NAK BALIK..NAK BALIK..NAK BALIK..NAK BALIK.. : (





4 comments:

Liquid said...

waa jalan2 x ajak aku..!! ehehehe.
cian ek 3 minggu dh x blk, xpe blk t ko dok ar puas2 kt umh tuh smpi muntah2..!! agagagagagag =P

ab geldofg said...

o tk ajak ye.....(comel2 kirim salam kt salah satu ye)

Ridhuan said...

kt ipoh rupanya.. patut la cam penah dgr je yik fong tu.. bas camtu ada lg ke? huhu

Anonymous said...

xnampat muke akka pom..??
mne nyer muke akka..?