Wednesday, February 16, 2011

herbalife

Berbekalkan semangat yang berkobar2 utk kurus aku telah gagahkan diri pergi the mines drive sorg2 dlm hujan yg agak lebat....sgt seram ok drive time hujan....mengucap banyak2 je aku dlm kereta....


Akhirnya smapai gak dekat the mines....sebenarnya pergi the mines tu sbb nk jmpa rezykin...rezykin ni member aku time aku blajar kt poli dulu..aku tau dia ni ada jual herbalife...aku beli herbalife tu sbnrnya utk kurgkan toxin dlm badan ni di samping ada niat kowwtttt2 boleh kurus ke...he..tp harapan la...makan nasi seperiuk pn ada hati lg nk kurus..he..he...

Aku tau pasal herbalife ni coz aku gigih surf kt tenet ape yg best...so stakat ni aku baru jmpa yg ni la..ko bkn blh main pakai amik je bnda ni tau...sblm amik bnda ni kak rozel a.k.a akak si rezykin ni..aku kena ukur berat dl...dia akan analisis brapa kalori dlm badan..mcm2 la....


Aku tgk pic kak rozel ni kurus gemuk glerr dl...skang ni da kurus weeyyhhh....bkn kurus yg skinny tu..yg ni kurus sihat...kagum weeyyhh aku tgk..



3 comments:

MULAN said...

dulu minum jgk.. bagus.. lepas tu susah dapat stok.. terus malas..

zaira said...

memang betul pun!!! i tried it for 1 month hilang 2 kilo!!!

kena diet jugak taw... kalau makan nasi tak jaga, tak berkesan herbalife itu!

ayanuts said...

mulan: awak berurusan je ngan dealer awk..he..he..

zaira: masalhnyer da mkn bnda ni nk mkn nasi gak lagi..he..he..