Friday, February 18, 2011

Makan Lagi

Dah penat2 window shopping konon2nyer pergi la mkn jap...mkn cam base laaa....kt secret recipe je pn...xtau da nk mkn mana lg...


Sbnrnya keluar ngan kak mah hari tu aku bwk skali 2 org adk aku tu...jgn ingt la kitorg dua mkn byk smpai mcm ni skali..he..he...


Tak nak cerita panjang...tgk picture je la...

tom yam kung "kick" he..he..

Dah tak ingat apa namanya ntah

yang ni hot chocolate..

Itu saje laporan kali ni..he..he...sal keluar mkn msti kat sini...ada sesiapa ada idea blh share2 tmpt mkn ape yg best agak2nyer..he..he..


2 comments:

maiMOONyet said...

DAMN! meat ball tu buat aku terliur! grrrrr..

MULAN said...

oowwhh.. semua sedap..!!