Sunday, March 8, 2009

aKu BeNgAng VS aKu HaNgIn

Hangin tul la ptg2 ni..rasa mcm nk bunuh2 je sekor2..ctrnyr cam ni la..td aku ngan dak2 group fnal projek aku da decide nk wat survey kul 2 ptg td..aku pn siap2 la..aku tggu smpai kul 3..xsmpai2 gak..aku bg mesej xreply..baik ko campak je la handphone ko tu dalam jamban..xpuas ati lg aku pn call la..bole plak dia ckp nnti2 diorg g tau aku bl nk grk..pada hal aku da siap2 da..mmg hangin tul la..aku trus blah g cC..hanginnyer psl..da la proposal nk kena anta ari selasa ni..satu bnda xwat lg..byk bnda xwat lg..serius aku nk nangis skang.. : ( aku bnci keadaan mcm ni..

7 comments:

ab geldofg said...

akupun bnci

Felicia F. Ramzi said...

sabar la ek..group work memang takkan lari dari member yang agak sengal. naik tarafkan kesabaran anda ok..:)

Liquid said...

uh... sedey aku bace cite ko nadia.

bersabar jew lah k. pape pun, abg nuar kan ade.! eheh =P

cintaku dearku said...

erm.. gler lar diorg 2
ak pon bency if berada kt situation cm 2
pleq2
huhu

sabar ya
n taking care kt saner ya

(biela) SikeCup2 said...

hye..
jgn la mara2..
follow la my blog..
(=

fezaL Mohd said...

bab2 menunggu paling ak benci.
kalo 10minute oke gk

ak pernah kena tunggu
3jam member ak bwu sampai
dengan muka tk bersalah

hampeh..

wh0se said...

kerja kumplan sangat menyeronokkan jika dapat komitmen dari semua...tapi bila komitmen tidak diberi maka berantakan la perancangan group tersebut...sabar yer cik Nadia...