Tuesday, July 10, 2012

Ok Saya Update

Phhewww....berhabuk weeyhh. Dah berzaman tak update. Jangan risau. Lepas ni blog akan penuh dengan entry-entry baru(padahal dah lapuk dalam draft) tapi tak apa still juga nak update.

Memandangkan tuan tanah sekarang tengah bersenang- lenang dari gangguan buku dan segala macam exam jadi boleh laa update dengan senang hati.

Sebenarnya tengah cuti semester 2 bulan dan dah 2 minggu aku start cuti. Ingat nak update minggu lepas tapi aku pergi langkawi, bercuti. Nanti aku update cerita langkawi. Bagi aku masa kejap untuk upload gambar dan susun semunya hhokkaayyy :)




3 comments:

A servant of Allah. said...

yeay...xsabar...dah lama tggu nad post entry baru...:)

A servant of Allah. said...

:)

J.Syazwana said...

best lah die cuti sem. hehehe