Tuesday, December 14, 2010

Pekena Soto

Ingt lagi tak entry pasal laut selat melaka tu??esoknya semua family aku dah gerak balik KL..masa jalan balik tu singgah makan kt kdai soto..kdai ni mmg jual soto je..


Makann lain ada gak..tapi yang plg special adalah soto dia la..perrggghh mmg terangkat habis la..kenapa aku cakap terangkat habis sbb rasa dia mmg terbaik..siap ada begedil lagi..

Tapi kalo mkn soto ni tak sah kalo tak letak sambal kicap..bila da letak sambal kicap tu lagi bertambah-tambah lak makan..he..he...aku mkn ni area kuala sekangor..lepas makan tu order plak satay..satay dia mmg terbaik la...


Ayam dia tu manis sgt sbb bahan perap ayam tu meresap dlm..mmg terbaik...tambah plak kuah kacang dia mmg pekat glerr...hhuuiiiii mmg sdp tak terkata la...


Lepas tu kat sini dia ada jual gak otak2..home made otak2..mmg manis..rasa dia mmg fresh glerr...tak de bau hanyir..cukup rasa gak....

Masa makan ni ada la dalam 3 family..mmg penuh meja kena cantum 3 meja..he..he..mmg best gak skali skala makan ramai2 ngan sdara mara sndri ni..



2 comments:

Maria James said...

sedap..hahahaha! nak satu..kihkih! :P

ayanuts said...

he..he...singgah la mkn kt sana..mmg terbaik