Tuesday, July 14, 2009

aku..buFFdaY..deA

lps aku blk keje ari ahad tu..aku g jln2 kt mines..nk cari hadiah utk my soulmate..cam owang gleerrr plak rasa bl jln sorg2 ni..korg pernah rasa x???he..he..lain mcm je rasa..tp xpe yg penting misi terlaksana..he..he..



he..he..pe ek agk2nyer dalam bag ni???


he..he..pe ek agk2nyer dlm kotak ni???

ni la dia bendenyer..memandangkn soulmate aku ske sgt pkai jam n aku tgk jam dia pn cam da lama..aku pn belikan la utk dia..hope bl setiap saat yg dia tgk kt jam tu dia akn teringt kt aku gak..he..he..jiwang lakksss..

7 comments:

Ameeza Adailami said...

cewahhh...setiap detik setiap mase ingt same ko la.hehe

ayanuts said...

he..he..bijak la ms hafiz ni..

broe_ayla said...

broe nk gak jam...suke gak pakai jam..hehe...

ayanuts said...

to broe_ayla

he..he..minta kt kak ayla..

wh0se said...

memang bertuah your soulmate...dapat jam tu untuk buffday...papun whose nak wish burfday kat dia gak k...

Scha Lacroix said...

boleh tau tak ni siapa and kenapa follow blog scha?

Scha Lacroix said...

thanks for reading although it is not that excellent. LOL. I don't really expert in writing actually. Just writing what is currently on my mind. :)