Thursday, September 23, 2010

Family Potrait

he..he..sume org da hbs kowt crta psl raya..aku je baru terhegeh2 nk ctr kt cni..he..he..ok la..kg aku dkt sg bsr..2 hari sblm raya da stay kt kg da...kms2 rmh sume..msk bgai...penat glerr..da puasa..kena kms rmh sume..mmg xlarat btl...tp xpe la...nama pn raya..setahun skali je pn kita smbut...

korg sume dapat duit raya x???he..he...thn ni plg sadis la sbb xdpt duit raya lagi da..sebaliknya aku yg kena bagi duit raya kt org lain..he..he...xpe la...org ckp pahalnya sama mcm kita bersedekah..he..he..tahun ni raya biasa2 je..mgkn da makin bsr..budak2 je pn yg seronok time2 raya ni sbb dpt duit raya..he..he..

nmpak tak budak kecik kt atas ni....dia ni ank sedara aku..sgt comel kalo tgk scra live..he..he..time kt kg aku kejekn bdk ni jela...smpai nangs2 dia..he..he...geram btl..da la putih melepak..ske senyum pantang kalo org agah..he..he..dak kecik ni ske je meleleh air liur smpai basah2 baju tu...he..he...tp dia sgt comel..he..he...

he..he..ats ni lak family potrait..he..he..lps je mnta maaf sume trus tgkp gmbr...aku kalo bab2 mnta maaf ngan mak pak ni fail skit la..nnti msti akn nangs..slalu aku akn salam je..he..he..jgn buat cam tu k...tak baik..he..he..

aku paling benci n lemah la kalo pagi2 raya tgk org mnta maaf siap nangs bagai..nnti dgn aku2 gak nangs..he.he..nama pn ciwek..he..he..utk yang membaca blog ni..

dkt cni aku nk mnta maaf dari hujg rmbt smpai hujung kaki jika ada pape dlm blog ni menyinggung scra sengaja dan xsengaja hati dan perasaan korg n satu lagi selamat hari raya aidilfitri..he..he..lmbt glerr aku wish..kira halal la ye..he..he..


2 comments:

mia said...

salam aidilfitri dear..saya da follow nadia da..thanks ek drop by kt my blog...

ayanuts said...

trma ksh cik mia...slmt berbloging..he..he..dpt tau blog cik mia dari blog kakak cik mia..nice blog..