Thursday, January 13, 2011

Apa Ntah Nama Mall Ni

Citer ni dah lama tapi still peruk kt dlm draft je tak keluar2kan..skang ni baru hegeh2 nk kasi keluar..he..he..time keluar ni hari sabtu..time tu baru habis kerja..glerr arr..tak ske kerja hari sabtu even half day pn...huhuhu..


Mula-mula ingt nak pergi tmpt lain tapi cuaca mcm tak mengzinkan jadi lepak2 kat subang parade kalo tak silap nama dia..he..he..aku pn dah lupa..tp dkt2 subg la...smpai2 sini je trus cari mkn dl...biasa la kalo tengahari perut cari nasi..food court mcm tak de je..so layan makan chicken rice shop..he..he..


Kebetulan time kitorg jalan2 sana ada dia buat mcm flea market..mcm2 ada..baju..kasut..aksesori perempuan..sgt cantik n murah sesgt...rambang mata tgk...he..he..time aku pergi ni nk dekat2 krismas..so semua decoration berunsurkan krismas..sgt cantik...

Macam biasa la kalau keluar tak sah kalo bukan ngan soulmate aku tu...mmg dah jadi kebiasaan kalau pergi mana2 mesti ngan soulmate..slalu kalau keluar aktiviti semulajadi adlh makan la...he..he..sebab kita dua mmg ske makan..tgk perut kt ats ni pn dah tau dah..huahuahua :)



2 comments:

Amy Syaquena said...

wah tengok perut comenl je tak nak belanja amy makan sekali ke he3...baik punya kispas

ayanuts said...

he..he..blh je..blnja gula2 byk2 :)