Monday, January 24, 2011

Genting Soulmate

Ini kesinambungan cerita genting yg baru2 aku pergi tu..he...da lama baru hegeh2 nk publish..sbnrnya dah ada dlm draft...tp tak publish je tggu masa yg sesuai utk dikeluarkan..he..he..


Time ni mmg kabus tebas giler vavi laa...smpai sume ride utk outdoor sume ttp smpai ke ptg...indoor mmg full house la...nk jalan pn sikit ramai punyer org...tp sgt best la dpt jalan2 ngan soulmate..


Sblm ni pergi ngan m,ember yg lain tapi kali ni buat plan nk pergi berdua je..gigih la amik bus kt kl sentral pas tu gigih gak la naik cable car yg gilerrr tu...he..he..masa aku naik cable car tu perasaan mcm tergantung antara langit ngan bumi...hhuuuiiiii seram aacciiikkkk...

Ape2 pn trip tu sgt best sbb dapat pergi ngan soulmate sndri...itu mcm rewards utk diri sndri yg da pnt bekerja..mcm pergi bercuti la...lps ni ingt nk buat plan bercuti lg..tp tak tahu nk pergi mana..bukit tinggi pn mcm bestkannn...


4 comments:

E.d.Y said...

lama betul tak pergi genting

::Budak Degil:: said...

wah..pegi genting naik bas pakej bape hengget eh?..teringin jugak nak pegi ngn soulmate kite..hehe

ayanuts said...

E.d.y: he..he..ape lagi sok pergi kl sentral amik tiket terbang ke genting

Budak degil: alamkk...xingt la sbb bkn kita yg beli..kalo nk tau blh check trus kt laman web genting..kt situ ada hrga skyway bus sume :)

Gadis.. said...

sy dah pg bukit tinggi.. tempat sagt cantik tau....:)