Friday, January 14, 2011

KFC Dengan Soulmate

Kalau soulmate tak kerja perkara wajib yg soulmate akan buat adlh ambil aku kt tmpt kerja..he..he..sgt ske..sbb tak perlu bersesak-sesak dalam tren..yg paling best kalau balik kerja msti dia bawa pergi makan mana2 dl sbb dia tau aku kalau balik kerja mesti kebulur..he..he..



Atas permintaan kita pergi la makan kt KFC kuchai lama...makan kt sini sangat selesa tmpt banyak tak de la crowded sgt..tapi kalau keluar ngan soulmate mmg slalu je pergi mkn kt tmpt2 fast food cam ni..mana la badan masing2 tak gemuk..


Aku perasan sejak kebelakgn ni bdn da naik glerr2..he..he..nak wat mcm mana nafsu mkn mmg kuat..tapi sgt tak elok ye makan fast food banyak sgt blh mengundang obesiti dan yg paling penting lemak banyak...

Tengok picture soulmate ni rindu plak rasanya kat dia..kitorg mmg sgt pelik...jenis soulmate aku ni dia tak suke call sgt..lbh ske mesej..tapi mesej time mlm je...sbb dia kata kalau siang masa dia nak rehat masa dia nak uruskan hal2 dia..mlm plak baru utk aku..he..he..pelik je soulmate aku tu..tapi ape2 pn mmg sgt sayang kt dia :)



3 comments:

cik yatt said...

bestnye..hihi..

jalan2..

AtiEnAbErn said...

atien joij this club .. hu3 .. follow !

ayanuts said...

cik yatt: bnda yg palg best skali bila dpt jln2 mmg release tension...he..he...

atien: he..he..thanx.