Wednesday, September 28, 2011

Makan-Makan at Sweet Chat

Siapa-siapa pernah makan dekat sweet chat angkat tangan??he..he..hari tu pergi makan dengan soulmate dekat sweet chat the mines. Sweet chat ni aku rasa sesuai laa untuk siapa-siapa yang penggemar desert. Desert dekat sini macam bubur cha-cha ke, bubur merah ke. Memang sedap sangat.



Tapi bukan itu je dekat sweet chat ni juga ada jual makanan yang berat macam mee ke nasi ke tapi dekat sini aku tak tahu nak klasifikasikan dia dalam makanan apa sebab western pun ada, chinese pun ada traditional pun ada.


Hari tu order dengan soulmate pasta dengan makaroni cheese. Makaroni dia memang best sesangat sebab cheese dia memang melimpah ruah. Nampak je sikit tapi sebenarnya tak lalu nak habiskan sebab banyak sangat-sangat lagi-lagi cheese dia.


Soulmate ambil spaghetti apa ntah nama dia, lupa pula. Spagheti ni atas dia, ada daging yang dimasak dengan lada benggala semua, rasa dia best juga, rasa black pepper pun ada tapi yang tak boleh blahh masin sangat pula. Terus jadi muak sebab masin sangat, tapi tetap sedap..he..he..



Air pula tak ingat apa nama air dia, tapi memang warna-warni laa..he..he..air sangat sedap sebab sebab bila minum tu rasa macam segar je. Masa makan dekat sini ambil set, dia bagi main dishes, desert dengan air. deser dia ambil bubu cha-cha..peerrgghhh sedap glerrr bubur dia tu.

Sebenarnya keluar makan ni sehari sebelum aku berangkat ke johor. Kenapa aku ke johor tunggu next entry k..he..he..memang sebak sangat nak tinggalkan soulmate sebab selama ni memang tak pernah jauh dari dia. Sekarang ni dah jauh dah..hhmmmmmm




2 comments:

aimie amalina said...

nyummmmmmmmmmmy
nape sume foood tu lazaaat benoooo

cintaku dearku said...

nad, aku rasa nant ko bley la aply jadi pengacara JJCM..hehe..
Sonok tu, ko suka nya la kan ;p