Tuesday, September 6, 2011

Raya Dan Selipar

He..he...kita mulakan entry dengan ketawa dulu. Semua orang dah habis dah cerita pasal raya tapi aku baru terhegeh-hegeh nak update pasal raya. Tapi tak apa kata pun syawal 30 hari, selagi tak smapai hari yang ke 31 itu bermakna tetap laa raya lagi..he..he..

Untuk part 1 ni aku malas nak cerita panjang lebar. Jadi kita tunggu next entry je k. So sempena raya ni aku nak hadiahkan korang semua picture selipar..he..he.kenapa picture selipar??perasan tak kalau tiap kali raya kita semua mesti sibuk nak cari kasut raya.
Kalau perempuan off course laa cari high heels laa wedges laa dan segala macam kasut yang menjadi trend terkini. Tapi perasan tak beli kasut harga mahal—mahal. Tapi selipar jepun juga laa yang korang rembat masa rayaa..he..he..



6 comments:

rara pinkmafia said...

hmmm selipar pon selipar lah.hehehe

Ezy Chiaki said...

a'aa kn.. pkai2 cntek2 pastu pkai selipar jepun..
wedges simpan je xpkai..
hahakk

Pocket said...

pocket tobat tak tangkap gambo kaki sebegitu, sebab?


sebab kuku kaki tak berjaga muahahahah:D

JelinaJoli said...

slipa skang bukan made in jepun dah.. banyak dari thai.. so slipa thai la..

Nazwa Nas said...

salam :) thanx sudi singgah blog saya...saya raya xda selipar or kasut baru hehehe guna yg sedia ade je

Muhaimin said...

dah takut hilang masa beraya...itu jew la pun yg dipakainya...ahahah