Sunday, August 21, 2011

Followers Ke 200

Diam tak diam dah 3 tahun usia blog aku ni. Mula-mula aku buat blog ni sebab masa praktikal tahun 2008 hari tu aku ada banyak masa terluang dan kawan baru aku masa praktikal hari tu yang ajar aku macam mana nak buat blog. Nama dia saa budak UTP, mana ntah dia pergi. Lama tak dengar cerita dia, aku harap dia sihat walau dekat mana pun dia berada .

Pagi tadi tengok bilangan follower aku dah mencecah 200 orang..he..he..orang lain punya follower berpuluh-puluh ribu ribu pun tak heran blog picisan macam aku ni baru ada 200 follower pun nak kecohkan..he..he..


Picture from Bib Abdul Hamid

Jadi hari ini aku nak buat entry penghargaan kepada follower yang ke 200 aku ni. Nama dia Bib abdul hamid, dia lagi tua dari aku so aku akn panggil dia sis bib.

Kalau korang tengok picture dia memang tak sangka yang dia ni sebenarnya dah kahwin dan dah beranak- pinak dah, tapi tetap muda okayy akak bib ni. Sis bib juga adalah part time photographer. Kalau nak tengok hasil dia boleh laa pergi dekat blog dia.

Untuk sis bib, saya doakan agar akak sentiasa diberi kesihatan yang baik, and you such an awesome mummy..he..he..terima kasih kak sebab sudi singgah dan follow blog picisan saya ni :) jadi jom laa ramai-ramai kita terjah blog Bib Abdul Hamid




6 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

wahhh ! congrats . hehe :)

Bib Abdul Hamid said...

OMG!! tq nadia!! terharu nie.. tq tq!!

Bib Abdul Hamid said...

akak pun review blog nadia!! jum tgk!!

ayanuts said...

C i k P i p i T e m b a m: trma ksh :)

Bib Abdul Hamid : he..he..thank you sis..ssh je buat entry utk sy

si cantik sally said...

haha..200followers byk wakk...tahniah la..

ayanuts said...

si cantik sally : he..he..xde laa byk sgt utk blog base mcm sy ni..skit je sbnrnya :)