Wednesday, August 3, 2011

Makan- Makan at Oldtown 2

Entry ni memang dah lama dalam draft. Kejadian berlaku minggu lepas sebelum puasa keluar makan puas-puas dulu. Kerja aku sekarang nikan pentanam anggur. Jadi mana-mana yang adik-adik , mak, abah atau nenek aku nak pergi mana-mana memang aku laa yg jadi supir tak bergaji..he..he..


Keluar hari tu dengan dua orang adik aku dengan nenek aku. Pergi mines saje nak cuci-cuci mata sebelum bulan puasakan. Agak- agak dah penat berjalan itu yang singgah makan kejap dekat old town.


soya dengan hape ntah


Roti n Chicken Curry


Curry Mee


Tomyam

Selalu kalau pergi old town menu yang selalu aku order assam laksa sebab aku memang hantu laksa. Sebab ape laksa dekat sini best sebab rasa dia masam-masam dan yang paling penting pedas. Memang kecur air liur kalau teringat.



2 comments:

ikatankasihku said...

pergghh, sedapnyer mknan2 kat sana dik...

ayanuts said...

ikatankasihku : he..he..mmg best ada masa blh mkn sana