Monday, April 18, 2011

Asrama Part 1

Siapa ada duduk asrama mesti familiar dgn istilah2 ni::::::::::::::::

Aspura (Asrama Putera) - he..he..geli je panggil putera..pada hal perangai sorg2 xmcm putera pn sbb ape dulu aku sekolah teknik budak2 llki sekolah teknik ni perangai macam haram sikit..bkn semua laa..segilintir je..

Aspuri (Asrama Puteri) - kalau perempuan baik...ye la dulu sekolah aku majoriti byk llki dari perempuan...macam aku dl class mekanikal...form 4 class aku ada 33 lelaki 3 org je prmpuan..he..he..sadis je masa tu

Dorm - Bilik besar dia macam bilik darjah skola...Dalam tu ada katil double decker...slalu dalam tu diorg letak 20 org..kt sini laa tmpt kitorg tidur..

Locker - setiap sorg ada katil n ada locker utk simpan sume harta benda..baju buku sume simpan dalam locker...tapi aku punyer locker tak serupa locker..mcm kena ribut kalau sape2 buka locker aku sbb masa dulu2 mana pandai nk kemas2 ni sume...yg slalu kemas locker aku syikin..dia ni best friend aku..he..he..dia rajin kemas locker aku sbb locker aku sebelah locker dia..he..he..


4 comments:

Cik Ezy said...

xprnh duk hostel mase skolah..
hehe..
duk hostel mase kat politeknik je

Miss Tira said...

Tak pernah tinggal asrama. Kalau hostel pernah laa. Atau rumah sewa. :)

Miss Tira said...

Tak pernah tinggal asrama. Kalau hostel pernah laa. Atau rumah sewa. :)

ayanuts said...

cik ezy: ehhh sama la kita..kita pn dak poli..he..he..
miss tira: he..he...kalau hostel ngan rmh sewa da bebas sikit..