Wednesday, April 13, 2011

Makan-Makan at Ayam Penyet

Kalau pergi blog walking kdg2 ada nmpak review pasal ayam penyet...macam sedap je tengok....lagi plak diorg ckp plg stone sambal dia..mmg meletOp habis...jadi hari tu ajak la soulmate makan kat sana..aku makan ayam penyet ni kt IOI mall puchong..


Dah nama pn ayam penyet mesti laa pilih ayam....ayam dia sedap ok...dia goreng rangup je..lps tu siap ada tempe, tauhu, kobis n kangkung...mmg terbaik laa kalau dapat cicah dgn sambal dia...



Ayam soulamte aku pilih jadi aku plak order ikan keli.ikan keli dia sumpah sedap...xde bau..slalu kalau makan ikan keli msti bau hanyir bagaikan...tapi yang ni xde..dia goreng pn rangup gak..smpai kau blh makan skali kepala dia...portion sama gak ada tempe semua..


Last skali kita order bakso..soulmate tak pandai makan kering2 jadi pilih laa bakso sbb dia bersup...bakso blh tahan tapi mgkn kurg garam...overall best laa bakso dia..lagi2 plak dianyer bebola..mmg best...

Minuman plak aku amik mineral water je...soulmate plak amik chocolate blended ke hape ntah nama dia....overall mkn kt sini puas hati la...harga pn ok2 je...tak silap aku sume skali dlm 30 lebih rasanya bill dia...



10 comments:

Super Nia Hana said...

watashi pun ske ayam penyet!

ayanuts said...

he..he..nnti blh laa kita p mkn sama2

Cik Ezy said...

xprnh merase lg ayam penyet..
hehe

ayanuts said...

cik ezy lps ni blh la rasa...kdai ayam penyet ni senang nk cari...kt mana2 pn ada...he..he..

faiz said...

xpernah rase ayam penyet ni..

ayanuts said...

faiz: lps ni blh la cuba...cwgn dia byk

Nurulee said...

ayam penyetttt??? ok serius super duper sedap! aishhh~ telan air liur. hoho xD

ayanuts said...

he..he..mmg best

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...tgk entry neh tetiba lapar nasi ayam penyet....heheh

ayanuts said...

honeybunny: lps ni blh la cuba plak..salam perkenalan :)