Sunday, April 17, 2011

Jalan-Jalan Teluk Batik

Siapa2 pernah pergi teluk batik??angkat tangan...he..he...aku!!!!!cuti sekolah hari tu pergi bercuti ngan family aku kat teluk batik..sebenarnya ni kali kertiga aku pergi...first time pergi time kecik2 dl..second time aku pergi time dak2 class wat gathering pergi sana n third pergi dgn family ;)


Dduk kat sana 2 hari 1 malam...stay chalet..chalet betul2 mengadap laut...jalan sikit je pas tu dah boleh terjun laut...sumpah laut dia cantik..nmpk jernih..pasir dia halus glerr...he..he..mmg sepanjang kat sana aku berendam je dalam laut tu..smpai naik kecut2 badan..he..he..


Chalet pn tak de lah mahal sgt...besar gilerr..tapi chalet dia dari 5 bntg aku bg 2 bintang je la...2 binatang tu sbb dia dekat ngan laut..tp rumah dia sumpah uzur glerr..stakat lepas ko nk tidur n mandi satu malam je...

Lepas tu...dah puas mandi2 semua soknyer pn berangkat la ank beranak tgglkan teluk batik...tp kalau pergi sana xsah kalau tak singgah kat lumut sbb wajib utk borong sotong2 kering yg ada kat sana..he..he..


8 comments:

Syazwana said...

esok nak pergi tioman!
hehehe

Cik Ezy said...

mak aih..
bestnyeee..
tenang otak ngdap laut..

pink said...

syioknyaaaaa mandi laut :D

ayanuts said...

syazwana: nk ikt gak...
cik ezy: mmg tenang sgt2 cik ezy
pink: he..he...rasa mcm xnk naik bl da berendam lama2

ciK LyndaWawa igUana said...

lain kali g teluk batik ajak saya jugak....hehehe=]tak penah pegi...hehe

ayanuts said...

insyaallah kalau pergi lagi boleh ajak :)

Miss Tira said...

Teluk batik ni dekat negeri mana ye. Nampak best je tempat tu. Mahal tak chalet yang Ayanuts stay tu? Semalam berapa ringgit?

P/s: Maaf lambat komen sebab busy sikit.

ayanuts said...

xde mahal sgt...dlm brapa puluh hinggit je..tp blh la nk wat bermalam semalam dua..teluk batik dkt perak..rajin2 nnti blh g sana sbb kt sana cost murah