Saturday, April 16, 2011

Makan-Makan at Old Town

Kita mulakan dengan tengok picture acik aku ni dl....dia ni mak cik plg sporting kt dlm dunia ni sbb ape???sbb dia ni walaupn dah 30 lbh tapi badan sumpah mcm ank dara...aku pn kalah....pada hal ank dah 4 koowwtttt....


Kalau pergi shopping or pergi makan2 plg best kalau ajak mak cik aku ni sbb ape???kalau shopping dia blh jalan2 smpai 10jam..slagi shopping complex tak tutup slagi tu la dia tak balik..he..he..


Hari tu baru dpat gaji ajak la acik aku ni makan2 kt oldtown taman connaught...ala tempat yg banyak negro tu...pusg kiri kanan negro..dah rasa macam aku kt afrika plak..takut weeyyhh diorg ni...



Hari tu order chicken rice steam kot namanya...sumpah sedap..cara dia masak mcm chinese style....ayam dia mmg best sbb ape...ayam dia ni xterlalu masak n yg palg pentg tak terlalu liat...sedap weeyyhh...


Aku plak order roti je...xselera plak aku tgk bnda2 lain....roti susu dia mmg kick laa....pada hal kt rmh pn vlh wat tp rasa dia xsama...ntah hape dia letak pn aku xtau laa....he..he..



Air plak aku order ice lemon tea..acik plak pilih white coffe kowwttt...tapi sedap laa....sbb ape kopi dia mmg pekat...tp mcm biasa laa...kalau pergi oldtown yg plg special dia punyer kopi laa...mmg kickkk habis laa..



5 comments:

Syazwana said...

lama tak makan dekat oldtown
lapar lah pulok
heee

ayanuts said...

he..he...cpt2 pergi oldtown yg berdekatan

Cik Ezy said...

byk pulak blogger tunjuk mknan..
buat cik ezy lapo je..
hehek..
best nye dpt mkn2..

ayanuts said...

cik ezy pn lps ni blh laa serbu mana2 oldtown yg berdekatan :)

Miss Tira said...

ERk, lapa laa pulak tengok gambar makanan tu semua. Belum pernah merasa makan dekat Old Town ni lagi. Nanti nak try laa sebab ramai orang cakap best.

P/s: Maaf lambat komen sebab busy sikit.