Friday, April 15, 2011

Mid Valley With Siblings

Cerita ni dah lama..tp still simpan dlm draft je..tak keluar2 gak..memandangkan tuan empunya blog skang sudah menjadi penganggur jadi punya masa utk update..he..he..tapi bosan gak jadi penganggur..lps ni dah tak tahu nk kerja apa dah...


Tapi serius kalau kerja bosan tak kerja lagi laa bosan...he..he...cerita ni masa raya cina hari tu....tengah2 bosan ajak laa adik2 aku ni pergi mid valley...saje jalan2...


Macam kakak yang baik bawak adik jalan2...he..he...ye laa..slalu dah keluar ngan soulmate kali ni jalan2 ngan adik laa plak...


Tak de buat ape pn kt sini jalan2..tangkap2 gambar pas tu kita makan itu je...nmpak tak budak genuk tgh tgkp gambar ngan naga tu...dia tu adik last aku...gemuk hookkkaayyy kuat makan dia tu..ko tgk makann kt ats ni dia laa yg abskan semua...



3 comments:

Cik Ezy said...

saye pon pengganggur..
huuu

faiz said...

saya pon suka makan..hihi

ayanuts said...

faiz: kita pn ske mkn....lps ni blh try buregr incik faiz

cik ezy: he..he..sama2 la kita ye