Friday, April 22, 2011

Jalan- Jalan Genting Lagi

Memang ske kalau dapat naik genting....sebab ape...genting sejuk :) pemandgn cantik :) pergi hari tu awal bulan...dah 2 n 3 kali pergi sana dah tak main outdoor dah...sbb masa first time datang dah main outdoor puas2..


Sumpah laa mmg dah tak nak main outdoor kt genting tu...boleh tercabut n gugur jantung ni...he..he...tapi kat sini pemandangan mmg cntk sgt2...satu lagi bila dapat tgk pemndgn ni semua hati rasa tenang je...org kata blh la release tension...


Yang paling best decoration dia dkt indoor punyer tmpt...mcm kita ada kat tmpt lain...cantik laaa.....slalu kalau datang genting lagi ske jalan2 kt dlm outdoor ni..main outdoor pn best gak...kalau datnag sini ske naik yg sampan tu..he..he...dia gerak slow je...


Tapi skang ni mmg dah tak berapa sejuk dah...kabus pn tak de...dulu masa first time pergi...kabus dari pagi smpai ke malam....blh mengigil2 laa kalau duk lama sgt kat luar...kabus yg smpai outdoor pn kena ttp...tapi kali ni mmg panas laa..


Makan kat sini plak lagi ok koowwttt kalau makan fast food..kalau mkn kt food court dia hrga dah lbh kurang kalau makan dkt fast food...sedapnya tak de la jugak..jadi better pergi makan kt fasd food..mcm kenny rogers....MCD..marrybrown...itu pendapat aku laaa...


Dekat atas ni tangkap gmbr kt tmpt nk tggu skyway tu...glerr gayar weeyyhh kalau tgk bwh...mmg tggi sgt2...tgk la tu..kabus pn bkn byk sgt...tak pkai sweater pn tak pe sebenarnya...tapi masa kitorg pergi ni tak ramai org sgt...yg byk cuma pelancong je...



3 comments:

farasyaediela said...

bestnyer .. nak ikutttt~

ayanuts said...

lps abs exam kita pergi..he..he..

syazwana said...

baru sekali pergi sana
huhuhu