Friday, April 29, 2011

Makan-Makan at Kenny Rogers

Hari itu mak ajak pergi jalan-jalan dekat JJ taman equine..tujuan keluar tu sebab mak nak beli handbag baru katanya bag da koyak la hape laa...so layan je..he..he..


Waktu nak parking tu serius penuh gilerr...penat cari tempat parking kebetulan pula hujan...soo perut pn dah keluarkan macam-macam bunyi..


Mak kata teringin nak makan kenny rogers jadi ke sana la kita..he..he..tp masa makan ni aku dah makan kat rumah dah..jadi kita makan yg lite2 je...


Mak order ayam BBQ...serius sedap...black paper dgn BBQ aku lagi suka BBQ laa...kalau black paper tawar sgt...he..he..tapi kalau makan dekat sini semua pn less..lagi2 less salt..tp rasa tetap sedap...


Yang lain pula ada order chicken soup..mula2 nk order mushroom tapi hari tu diorg serve chicken...jadi ambil je la chicken....ayam dia banyak dalam soup tu...

Paling terbaik aku rasa garlic bread dia...serius sedap..lepas ada order sandwich...sandwich dia ni sumpah menyesal order sbb isi kat dalam sikit lepas tu tomato gedabak besar sama dgn timun...kat rumah pn blh buat sebenarnya..



7 comments:

Cik Ezy said...

huhu..
sdapnyeeee.


awk kene tag!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/contest-gambar-desktop-lappy.html

noorae said...

alamak ai..g tempek makanan yg sedap2 ni nape..adeh. lapoooo + jeles.haha =P

J.Syazwana said...

kite suka yang black paper.
sedap !!
hehe

saidatul noor farhana said...

x pernah rasa soup kenny rogers..tp ble nmpk td mcm best je...:)

Nadia Mashuri said...

hi..
nama kita samalah..
=)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
lapo lapo..sedap nih

ayanuts said...

cik ezy: he..he..mmg best

noorae: he..he..apa lagi cepat la singgah sana

syazwana: he..he...ooo wana ske yg black papper

saidatul: sedap sangat2 lps ni blh laa try :)

nadia: he..he..nica to know u :)

brutalsolo: he..he..wslm serius sedap