Tuesday, April 19, 2011

Asrama Part 2

Ini smbungan utk asrama part 1...

DM (dewan makan) - sebut pasal DM ni mmg tak blh blah sbb ape makann dia mmg laa...he..he..kadang2 ada jumpa makhluk2 yg tak di ingini...lagi2 kalau dekat sayur..mesti akan ada jumpa ulat...kadang2 plak kt tray (pinggan) mesti ada kotor2 minyak sume..sape ddk asrama mesti tau hazabnyerr makann kt asrama..

WARDEN - cikgu yg akan jaga student yg duk asrama..pendek kata kalau sebut je warden mmg sume bdk tak ske sbb ape warden ni straight..kerja nk garang je..aku ingt lagi satu peristiwa masa form 5 dulu aku tak turun prep ni komplot ngan dak2 dorm la ni...hari tu ingt line clear...blh bantai kitorg tido ramai2 dlam dorm skali warden naik pergghhh mmg masak...kitorg kena denda berdiri kt depan asrama lelaki..maluu weeyyhhh

PREP - kelas persediaan...satu hari ada 2 kali...hari isnin smpai jumaat..time prep pkul 2.45 smpai 4.45..malam plak dari kul 8.00-10.30..malam tak kisah ada prep...tapi siang mmg hazab nk pergi prep sbb ape balik sekolah ko dah makan2 sume confirm kenyang..n mata mesti layu je..slalu ptg aku tak study aku tdo je kt dalam blk prep tu..sbb tu aku bijak smpai skang..he..he..kerja asik tidur je..


4 comments:

bella luna said...

heheh x suka prep samala.. huhuhu.. sy pon dulu skola asrama skola teknik... tp petang xde prep la.. kitorg ade riadah,x kuasa nk layan bende2 ni so kiter time riadah tido kat surau huhuh

ayanuts said...

he..he...tau xpe...tp jadual kalau duk asrama mmg penat laa.

kella said...

salam singgah sini dik..
teringat zaman sekolah dulu.. hehe.. err..tapi memang tak pernah masuk asrama..hehe..tapi ramai kawan yang duk asrama..

salam singgah.. salam kenal.. :D

ayanuts said...

terima kasih sbb sudi jenguk blog yg xseberapa ni... ;)