Tuesday, July 5, 2011

10 wishes For Birthday

Hari ni 5 july 2011. Ada apa dengan tarikh itukan..he.he..nila tarikh keramat seorang aku dilahirkan. Sepanjang aku hidup alhamdulillah aku dikelilingi oleh orang-orang yang selalu sayang dekat aku. Keluarga aku, susah senang aku keluarga tak pernah tinggalkan aku. Kedua soulmate, dia adalah sesuatu yang terindah pernah aku ada sepanjang hidup aku.

Dekat sini aku cuma nk listkan beberapa wish untuk birthday aku tahun ni..he..he..semua orang pun ada impian ada harapan, untuk memiliki sesuatu atau berhajatkan sesuatu :)

  • First sekali Degree, itu impian aku sejak dulu lagi. Aku rasa mcm tak lengkap lagi ilmu di dada ni.
  • Kerja yang bagus. Aku berharap satu hari nanti aku akan dapat jadi engineer.
  • Bahagiakan keluarga. Aku nak belajar rajin-rajin dan daptkan degree lepas tu cari kerja yang bagus. Kalau boleh aku nak senangkan mak pak aku.
  • Yang seterusnya aku nak jadi yang lebih baik dari tahun-tahun yang dulu. Jadi manusia yang bagus, yang selalu dekatkan diri dengan-NYA.
  • Yang kelima aku akan cuba untuk jadi yang terbaik untuk soulmate aku. Jadi seorang teman yang selalu ada ketika susah mahupun senang.
  • Keenam, aku teringin gila nak pergi travel dekat pulau-pulau. Sebab aku suka pantai. Aku boleh duduk berjam-jam dekat pantai dengan hanya merenung awan dan ombak :)
  • Ketujuh aku nak sangat ada laptop baru sebab laptop lama dah rosak Bukan tak boleh betulkan tapi harga kau betulkan laptop tu dah sama mcm ko beli laptop baru..he..he..

  • Kelapan aku teringin nak beli rumah. Senang cerita ni untuk pelaburan masa depan laa. Sekarang ni harga rumah mahal melampau.
  • Kesembilan aku berhajatkan sebiji honda city, tp ntah bl laa akan tertunai hasrat. Honda city tu kau ingt murah, mahal wwwooooooo.
  • Terakhir sekali sempena hari lahir aku ni aku mengharapkan diri aku selalu diberikan kesihatan yang baik, dipanjgkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki hendaknya :)
Itu antara beberapa harapan sementara birthday aku hari ni. Alhamdulillah tahun ni aku masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah ni lagi.


21 comments:

mizzkechique said...

happy birthday... =)

Aki said...

haha.. giler banyak wishlist for betday.. yang grand lak tu.. er,ape plak jauhnya.. aki keje kat KL la.. Hahaha..

aimie amalina said...

epy besday dea! may ur wishes come true =.<

nuRuL said...

hepi burfday dear fren.wish u all the best in your life & hepi forever.

salam kenal jugak!:))

YAYA AZURA said...

selamat ulang tahun kelahiran..moga dipanjangkan usia utk beribadat kepadanya ..moga dimurahkan rezeki..moga tercapai semua impian dalam list tu ...amin ...

HaFiz said...

Banyak betul wish...thanks for comment at my blog...asal x follow?follow laa

ayanuts said...

mizzkechique: trma ksh ye :)

aki: laa ye ke..kalo mcm tu nnti blh laa bg pendrive ke hard disk trus..he..he...

aimie: trma ksh aimie :)

nurul : amin :) trma ksh ye nurul

yaya: amin:) trma ksh

hafiz: he..he.. i will follow u

aanie said...

happy besday!! semoga tercapai semua hajat tu...salam kenal ye...

ayanuts said...

aanie: ttrma ksh ye :) nice to know u

azu said...

hepy befday nadia, hope sume wish awak dimakbulkan..amin..:)

ayanuts said...

azu: trma ksh azu :)

Finaz Jaafar said...

HAPPY BIRTHDAY NADIA !
ALL THE BEST WISHES BUAT KAMU..
SEMOGA APE YANG KAMU HAJATKAN AKAN TERCAPAI=)

ayanuts said...

finaz: terima ksh ye finaz sbb doakn utk kita :)

fyna said...

epy bezday dear.
semoga panjang umur.
murah rezeki.





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

ayanuts said...

fyna: terima ksh :)

dyanne said...

thx for visiting my blog..:)

ayanuts said...

dyanne: sama2 :)

cik ery said...

epy bdayy dear :')

ayanuts said...

trma ksh cik ery :)

Gadis Kecil said...

wish no 8 and 9 nad same dgn kite lah. hihihi

ayanuts said...

gadis kecil: nnti kita usahakn sama2 smpai dpt tau :)