Wednesday, July 20, 2011

Ikea To The Curve

Tengok dekat luar ikea ni besar sangat..he..he..orang lain dah berzaman pergi ikea aku baru pergi sana. Tengok dekat luar memang besar sangat-sangat, tapi bila masuk dalam tempat tu macam kecil je. Tapi dalam pada kecil pun kau tak kan jalan di tempat yang sama banyak kalo dan kau boleh rasa kaki kau macam nak tercabut, sebab penat berjalan..he..he..


Dekat sini memang semua kerusi, meja, katil semua boleh test duduk ye. Selalu kalau pergi kedai perabot ke kedai tilam ke hape ke jangan harap laa dapat duduk. Test tekan-tekan guna tangan pun mau akan dapat jelingan kerek tokei-tokei kedai.


Siapa-siapa nak beli barang-barang rumah aku syorkan datang laa sini sebab banyak pilihan, design yang cantik-cantik, dan aku tengok harga dia mampu milik, maksud aku murah laa, memang puas hati.

Soulmate beli bekas letak baju kotor..he..he..dia yang excited lebih tengok benda tu murah. Tapi serius penuh betul orang hari-hari minggu macam hari tu. Lepas dah jalan-jalan ikea pergi singgah the curve, ye laa sebelum ni mana pernah pergi area tu sangatkan. The curve bagi aku orang tak ramai mungkin sebab dekat sana kedai-kedai pun kurang dan tempat pun kecil macam tak ada benda sangat. Kalau nak pergi pun lepas ni pergi ikea je sebab nak makan meatballs..he..he..



9 comments:

Finaz Jaafar said...

kite tak pernah gi pun..huhu

Ct Arina said...

sbb tu sofa2 kat ikea tu naik lunyai. haha ;D oh, rindunye kat ikea! dah 2 taun x g. kat jb skang T_T

ayanuts said...

Finaz Jaafar : he..he..nnti bl2 free dtg laa..sbb blh cuci mata

Ct Arina : he..he..tau xpe...laa nape jauh sgt??pindah sana ke???

mizzkechique said...

bestnye shopping sn..grrrrr

aleen aiden said...

klo pegi ikea alin suke begamba je lebey.hi3

ayanuts said...

mizzkechique: he..he...tp xde laa shopping sgt2..

aleen aiden : he..he..btl2..sakan btl tangkap gmbr dkt sana

told la hejauw said...

eh yg cakap tak boleh makan meatball tuh??

ayanuts said...

told la hejauw: ha ah hari tu mmg ditutup..tp lps tu dah dibuka vlk sbb xde apa2 keraguan..he.he..

Eyra Rizal: Your MUA said...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740