Wednesday, July 13, 2011

Cukup Melayukah Kita Part 1

Sudah 2 hari tak update blog. Memang sibuk sangat-sangat dengan satu aktiviti. Masuk hari ini dah 3 hari aku berkampung dekat UPM serdang tu. Nasib baik laa UPM dengan rumah aku ni sekangkang kera je..he..he..


Mesti pelik kenpa ku bertangga dekat UPM sampai tiga hari tu kan. Sebenarnya aku ada pergi satu program ni, program apa nanti next entry aku cerita.



Sebenarnya pihak penganjur ada bagi hostel, tapi aku tak duduk pun dekat hostel, lepas habis program terus balik rumah. Entry ni penuh dengan gambar je, jadi layan je laa. Malas nak ulas panjang-panjang.

Aktiviti memang penuh laa, hari isnin program habis pukul 10.30malam dan semalam aktiviti habis pukul 11 malam, gigih balik rumah sebab tak nak duduk dekat hostel yang disediakn macam gambar dekat atas ni..he..he..


4 comments:

aleen aiden said...

pergh..mesti penat gile.program habes pon da dekat tghmlm.hu3

anyss said...

Assalamualaikum,
Wahhhhh program apakah itu?

ayanuts said...

aleen aiden: he...he..mmg pnt sgt2..tdo pn xckp..

anyss: wslm :) he..he..ttggu next entry

Izzul Amir said...

fuyoooo !