Thursday, July 7, 2011

Jalan- Jalan Dengan Gemuk Lagi

Minggu lepas masa soulmate cuti ajak soulmate keluar jalan-jalan. Ini memang dah aktiviti wajib kalau soulmate cuti mesti keluar. Sebab soulmate punyerr cuti hari biasa, ye laa kerja shift, kadang-kadang masuk siang, kadang-kadang masuk malam. Cuti pula selalu hari biasa.


Macam biasa juga kalau keluar tak ada tempat lain lagi dah, mesti akan tuju shopping mall, dan aktiviti biasa tengok movie laa. Masa keluar hari tu tak ada cerita best, jadi layan laa cerita Alien on the Block kalau tak silap aku. Cerita bosan, tapi boleh laa layan.


Tengok movie masa ni dekat mines, dah lepas tengok movie layan GCB, serius sedap. Antara banyak-banyak burger yang paling best GCB ni laa. Tapi keluar pun setahun sekali je, sedey betul. Ayam dia serius sedap sebab dia masak tak terlalu masak sangat dan sos dia serius sedap...terliur pula rasanya time menaip ni..he..he..


Lepas dah pusing satu mines, rasa macam bosan je maka berangkat laa kita pergi JJ cheras selatan sebab nak belikan hadiah untuk Puan husna..he..he..orang pun tak ramai sangat, ye la hari bekerja mall pun lengang je.


Masa sampai sana terus masuk JJ. Pergi tempat baju lelaki. Soulmate dah menggila tengok baju banyak yang cantik-cantik. Dia cakap bulan ni nak saving tapi bila tengok baju banyak yang cantik yang paling penting murah-murah terus rembat sehelai dua. Nasib baik sedar diri, kalau tak sedar diri memang dah berhelai-helai soulmate rembat..he..he..


6 comments:

aleen aiden said...

da lame xtengok movie....hu3

ayanuts said...

aleen: he..he..ni msti kes bz sgt2 ye

nabila faryzza said...

yeap GCB memang serious sedap gila. fries shake tu punn. argh!! terliur ni. hehe :)

J.Syazwana said...

kite tak suka GCB. hehe. kite lagi suke prosperity :)

ayanuts said...

nabil: he..he...gcb mmg best

wana: ni msti penggemar makann pedaskn???

Cik Yana said...

haaaaa sedapnye GCB...
lovin it!

jom baca
MY ENTRY plak :)