Thursday, May 26, 2011

Gambar Terlampau

Ok sila gelak secara beramai-ramai bila tengok picture kat atas ni..He..he..hari tu keluat dengan soulmate pergi sunway pyramid. Saje je temankan budak gumuk tu nk shopping katanya. Tapi hampeh satu barang pn dia tak beli. Penat hhookkaayyy kaki ni pusing satu pyramid.


Kejadian berlaku dia kenny rogers saje je tgh bosan tggu menu smpai main tangkap-tangkap picture. Lepas soulmate da berjaya buat muka paling hensem dia abad ni mula la timbul niat jahat. aku cakap kat dia nnti kita nk letak kt facebook.

Lepas tu dia cakap macam berani. He..he.. aku cakap lepas da upload kat facebook nak tag semua orang. He..he..lepas tu dia cakap kalau berani buat cam tu siap laa gambar aku paling buruk dia akan letak kt fb dia.He.he..keji..



Tapi mmg tak berani pn nk upload kat fb sbb ramai sgt yang kenal kalau letak kat blog tak apa. Sebab tak ramai yg tahu aku ada blog. Yang tahu pn kawan-kawan terdekat aku je. Entry kali ni tak ada hala tuju harap maklum.



3 comments:

J.Syazwana said...

kenapa kalau ramai kenal pon??
huhuhu

ayanuts said...

he..he..wana skang ni rmai org kita yg ada perasaan hasad dengki..sbb tu xley reveal lbh2..

the girl next door said...

Visiting You With Smile