Saturday, May 21, 2011

Sizzling dan Claypot

Kalau pergi jaya jusco tak sah kalau tak singgah dekat food court n pekena dia punyerr sizzling..orang kata boleh smpai termimpi2 laa..tapi kalau sizzling dekat tempat lain aku tak rasa macam nak tapi kalau dkt JJ mesti rasa nak singgah..


Ntah dia letak hape ntah kat dalam kuah tu yg smpai sedap sangat..he..he..lepas tu satu lagi ayam dia kt dalam kuah tu empuk sangat..kalau makan ayam tu dia macam cair dalam mulut sebab dia mmg btl2 masak n sangat2 la empuk..


Menu lain plak dianyer claypot pun sedap..ada setengah tempat tu kalau makan claypot dianyer nasi tu macam berjelantah..macam tak masak..tapi kalo dkt JJ nasi pn masak..rasa dia pun cukup rasa...

Lepas tu soulmate ada order ABC..he..he..sumpah rasa rugi beli sebab apa..dah la mahal..lepas tu kacan2 dia sikit..susu pun macam ada tak ada..lagi sedap ABC dkt tepi jalan tu..soulmate cakap rasa ABC dia macam sirap..he..he..


1 comment: