Wednesday, May 4, 2011

Makan-Makan Lagi

Balik je dari bukit cerakah tu perut serius lapar gilerr sbb apa dari pagi tak makan...time keluar dari bukit cerakah pn dah 5.30 dah macam puasa la plak...singgah makan kt mana plaza lam sentral...nama restoran lupa plak...he..he..


Soulmate order kalau tak silap udang petai..sumpah sedap..tengok gambar kat dalam menu tu macam tak sedap sangat..tp bila dah sampai dah rasa semua sedap betul..cukup rasa semua...


Aku pula order...hhhmmmm order apa ek..lupa plak..tapi aku punya pun sama sedap gilerr ada rasa masam2..manis2 semua...cukup rasa tapi yang tak best sebab nasi dia sikit sangat tapi lauk dia serius tak kedekut..selambak laa...nasi dah habis tapi lauk tak habis lagi..

Makanan dekat sini serius sedap walau pun kalau tengok kat dalam gambar tak de la nangis sangat..tp super sedap..bagi 5 bintang..he..he..sory laa lupa plak nama restoran ni..



1 comment:

Cik Ezy said...

t'liur tgok..
rase lapo je..