Monday, June 13, 2011

BF Diutamakan Kawan Ditinggalkan

Adakah perempuan itu satu makhluk yang sukar untuk dimengerti ataupun llki yang tidak pernah cuba untuk mengerti perasaannya perempuan. Aku bagi satu situasi untuk lelaki, dalam suatu hari kita dikurniakan 24jam, dan masa yg kau ada tu hanya 2jam je kau peruntukkan untuk awek kau.

Nak tanya perempuan laa, adakah anda rasa puas hati, jumpa pula seminggu sekali je. Sebulan 4 kali lepas tu dalam sehari pun tak berapa nak contact sanagt. Bila tanya si lelaki knp tak mesej atau tak call alasan lepak-lepak dengan member lepas tu penat kerja seharian. Apakah perasaan anda??mesti rasa macam nk hantuk kepala kat dinding sampai hilang ingatan, senang tak payah kusut-kusut kepala mengenangkan nasib diri, nak clsh sayang sebab dah lama couple..he..he..

Haaaiiii apa punya alasan laa. Macam kau sorang je kerja, alasan yang paling hampeh lepak-lepak minum dengan member. WWWAAAaaahhhh dengan kawan-kawan tiap-tiap hari jumpa tapi kalau dengan awek sendiri bila ajak jumpa mula laa tak ada duit laa hape la.

Bukannya aku hadap sangat dengan duit kau pun (eh tetiba teremo plak..he..he..aarrgggghhh lantak) satu je perempuan ni, diorg kalau dah sayang sanggup wat apa sahaja. Setakat nk belanja makan tu no hal laa. Yela lelaki fitrahnya mana macho kalau perempuan belanja.

Tapi satu je aku respect dengan lelaki ni, kalau diorag dah couple kawan-kawan tetap no SATU macam ssshheelllaaakkkkaaa..he..he..tapi kalau perempuan bila dah couple BF diutamakan kawan-kawan ditinggalkan...yang ni mcm ssshhhiiaallll.

Lelaki ni mana-mana pergi kawan-kawan lagi penting dari segala-galanya kalau perempuan pula bila dah dapat jantan jgn harap nak ingat dekat kawan. Aku cakap macam ni sebab aku pernah rasa macam mana rasa tu. Kawan baik ko sndiri sanggup tinggalkan ko demi BF dia.


2 comments:

cheqwa said...

betul,yang ni la perangai laki yg patot dipuji.kalo pmpuan hampeh =.='

ayanuts said...

itu la...tapi apa yg sy mksdkn tu bkn semua prmpuan ada gak sesetgh prmpuan yg still close to friend