Thursday, June 16, 2011

Makan-Makan at BBQ Chicken

Hari itu pergi ngedate dekat OU. Sebab tak pernah pergi sana jadi ajak laa soulmate nak tengok best sangat ke. Dari luar aku tengok glerr besar bangunn OU ni. Bila dah Masuk dalam perrgghh memang besar yaa amat.



Penat kaki aku ni jalan. Memamng stok boleh patah kaki laa..he..he..masa sampai dekat OU perut da rasa lapar sangat-sangat. Ingat nak makan kat seoul Garden sekali tengok yaa ampun ramai betul orang.


Pusing-pusing cari tempat makan lain pula dah laa masing-masing perut da lapar glerr memang rasa nk merangkak pun ada. Last-last jmpa satu tmpt makan ni, nama restoran tu BBQ Chicken.



Dekat sini specialty dia adalah ayam BBQ. Memang sedap sebab apa semua ayam dia diperap. First menu kita amik salad with BBQ chicken. Salad dia sangat fresh. Ayam pula sedap sebab dia letak sos. sos dia macam masam-masam.


Second order fettuchini carbonara. Kalau penggemar western memang suka laa sebab rasa pasta ni memang creamy dan sangat tak sesuai untuk org yang tengah diet..he..he..



Soulmate pula order nasi. Nasi dia digoreng lepas tu ada coselow dan ayam dia sangat sedap seperti biasa di perap juga. Rasa dia menyerap sampai ke dalam. Dapat rasa rempah tu meresap dekat dalam daging ayam tu.

Tengok laa picture empunya blog dah sandar kekenyangan..he..he..kerusi dia macam sofa. Lepas makan bersandar kekenyangan. Decoration dalam kedai sangat cantik lepas tu tak crowded sangat sebab boleh makan dengan tenang. Harga semua sekali RM51.56 boleh laa kalau nak makan sekali-sekala.



6 comments:

aleen aiden said...

mak aih mabeles okeh gambau makanan sume.aishh

sizzlingsuzai said...

alemakk..kecur air liur nengok pasta creamy tuh~ nk seket =P

haha..u r welcome to visit mine dear
http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

ayanuts said...

aleen: he..he...mmg sedap..aleen msti try tau :0

sizzling: thank you..will visit ur site ;)

Daria said...

hi ayanuts.....thanks for dropping by my blog....u got nice one too...banyak food...i like ;)

ayanuts said...

daria: welcome..do come againts

Sue Baharuddin said...

waaaaaaa...lapar plk bila tgk mlm2 cam gini.. nyummm2 :)

sy dh folo awak :)