Wednesday, June 1, 2011

Nur Kasih

Kejadin berlangsung minggu lepas tapi seperti biasa minggu ni baru hegeh-hegeh nak post entry ni..he..he..Aku rasa ramai kot yg dah tengok Nur Kasih ni. Rata-rata review yang aku baca kebanyakannya cakap cerita ni best.


Ok. Tapi pendapat aku pula cerita ni biasa-biasa je. Tapi paling gempak diorg shoot memamg cantik laa. Cerita bermula dengan lambat dan aku rasa sampai ke sudah pun lambat, ni cuma pendapat peribadi aku je.


Soulmate siap cakap ngantuk sbb slow sangat. Tapi bagi aku blh laa layan..he..he..aku rasa drama dia lagi layan. Time aku tgk cerita nur kasih ni aku tengok dekat summit sebab dekat sana tak berapa ramai orang sangt.

Jadi tak perlu nak bersesak-sesak vontot masuk panggung. Sebab yang aku dengar cerita ni slalu full house je. Yang aku iyew2 tengok cerita ni sebab dengar orang-orang cakap cerita ni best..he..he..



3 comments:

.:shura shushi:. said...

Visiting You With Smile
=]

speckurosaklagi said...

boleh je la...nur aminah

ayanuts said...

shura: thanx ya..do visit again
speckurosaklagi: itu laa..nk kata best sgt pn xde la