Friday, June 17, 2011

Jalan-Jalan OU

Lepas dah kenyang makan sesi berjalan-jalan kembali. Sebenarnya dekat sini tak best pun sebab tempat dia terlampau besar dan tak berapa best sangat kalau nak shopping. Satu lagi kalau weekend bukan main ramai lagi orang sampai nak cari tempat parking pun susah.


Lagi satu dekat sini movie dia pun dah lebih kurang macam mid valley punya laa ramai orang beratur semata-mata nak beli tiket. Rimas rasa ramai-ramai orang ni. Lepas tu dekat sini directory kurang. Aku pun kadang-kadang tak tahu dekat floor mana yg aku ada.


Tapi dekat sini ada gak benda yang best macam rainforest ni...he..he..alaa taman yang ada kolam ikan semua tu. Bagi aku dekat situ cantik. Aku rasa ni satu-satunya mall yang ada taman kat dalam dia. Dekat sini aku ngan soulmate lepak lama gak laa. Tangkap gambar semua. Tengok ikan..cantik pula rasanya.



1 comment:

aleen aiden said...

alin rase alin xpnah sampai ou lagi kot..hu3